Fotokunst til bedrifter

Har du tenkt på markedsføring gjennom fotokunst? Du kan skape oppmerksomhet med skreddersydd utsmykning.

Utsmykning, dekor av vegger inne eller ute, som gaver, på web-sider eller på andre digitale skjermer. Her kan du gi dine prosjekt, produkter og tjenester en spesiell oppmerksomhet gjennom fotokunst i en collage. Du kan også bruke naturbilder eller bilder av byen din om du ønsker det. Mitt mål er  å designe bilder som skaper stolthet, og som gjør at kundene kan identifisere seg med det du formidler.

Ved hjelp av foto, bakgrunner, lys og farger designer jeg collager som formidler ditt budskap. Her bruker jeg foto fra eiendom, prosjekter, produkter, tjenester, teknologi, miljø, natur, kultur, historie, visjon og verdier.  Ferdig utsmykning kan i tillegg trykkes opp i flere eksemplarer og brukes som gaver. Bildene kan også bestilles til bruk på digitale skjermer og web-sider.

Oslo Areal

Utsmykning for Oslo Areal, til deres nye lokaler på Skøyen, og formidling av utvalgte, profilerte eiendommer. Bildet er 2,5 x 0,72 m og trykket på aluminium.

Møller Bil Trondheim 1

To bilder for Møller Bil som formidler miljø og grunnverdier, eksternt og internt. Bildene er trykket både på lerret og aluminium og er designet i str 1,7 x 0,84 meter. Dette bildet viser Møller Bil fra utsiden: Lokalitetene og biler på norske veier i norsk natur.

Møller Bil Trondheim 2

Møller Bil Internt: Butikkene, verksteder, skadeavdeling, menneskene og arbeidsplassen.

Schage Eiendom

Utsmykning til nye lokaler på Stortorvet i Oslo. Disse tre bildene er designet som en helhet, og henger ved siden av hverandre. Fotokunsten oppsummerer Schage Eiendom sin identitet gjennom utvalgte prosjekter, samt visjon og forretningside. Total størrelse er 3,9 x 1,3 meter.

Rema Eiendom Nord

Dette bildet på 4,5 meter var en innflytningsgave fra byggherre Rema Eiendom til HiST Handelshøyskolen i Trondheim Bildet er bygget opp av flere fotografier knyttet til utdanningen sin historie..

Illustrasjonsbilde

Her er det brukt fotografier fra Aker brygge i Oslo og Strøget i København. Med litt kunstnerisk frihet er det designet et bilde med fokus på miljø og solenergi..

Grafisk design og fotokunst

Sweco Norge

Kontoret i Trondheim samlet fotografier fra noen av sine prosjekter. Natur, by- og anleggsfoto ble til helhetlig fotokunst med et røft uttrykk. Bildet er 2 x 0,8 m,  og henger til utsmykning i lokalene deres i Trondheim.

NTNU, SFI Metal Production

Bildet ble designet som forside til årsrapport, men også brukt som utsmykning i senterlokaler.
Nye ideer og kunnskapsbasert innovasjon.
I illustrasjonen er det brukt bilder fra 9 samarbeidspartnere som alle har et felles mål om en bedre industri. Nye ideer utvikles, mye varme og metallet som dannes i bakgrunnen.
72 x88 cm på aluminium.

Operaen

En tur på toppen av dette flotte bygget ga inspirasjon til å lage denne collagen. Designet i to forskjellige fargevarianter.

Str 100 x 40 cm.

Operaen 2

Union Eiendomsutvikling 1

Union Eiendomsutvikling har utviklet Union Brygge som nå fremstår som et nytt, urbant og moderne området med mye historie. Jeg har designet to bilder som viser eiendommene i en helhet. Utsmykningen gir i tillegg et innblikk i historien til området hvor det tidligere lå papirfabrikker. Disse bildene er designet som et helhetlig bilde, både når de henger ved siden av hverandre og under hverandre.

Union Eiendomsutvikling 2

Construction

Bygge og -utviklingsprosesser kan presenteres som fotokunst. Med farger fra byggebransjen.

Sektor Gruppen, prosjekter

Utsmykning til nye lokaler i Monierbygget på Skøyen. Grafisk Fotodesign designet bilder som viser områdene: prosjekter, konsepter og marked.  Alle er bygget opp med samme bakgrunn, noe som skaper en helhet når de henger ved siden av hverandre. Hvert bilde er 1,7 x 0.9 meter.

Sektor Gruppen, konsepter

Optiman 2014

For Optiman AS designet jeg utsmykning som presenterer ferdige og pågående prosjekter i 2012, 2013 og 2014. Her har jeg lagt ved de bildene som presenterer ferdige prosjekter.  Bildene ble også brukt i julekort disse årene.

Optiman 2013

Optiman 2012